Moja fotografija
Zovem se Ivana, mama sam, supruga, profesorica i domaćica i, želim vjerovati, u svemu, barem pomalo, kreativna.

srijeda, 16. prosinca 2009.

ruža je ruža

Zgođušna tacnica s dobrim natpisom, ipak nedostajalo joj je nešto. Uokvirena ružicama mi je puno draža, osobnija... Po svom dobrom običaju pretjerala sam, ovaj put s bitumenom koji mi je Tea otkrila prošloga vikenda, toliko mi se svidio efekt da sam ga sa zadovoljstvom utrljavala u tko zna koliko slojeva. Stala sam tek kad je zaprijetila opasnost da nestanu ružice.
Naravno da sam koristila 2K lak pa mu je bitumen legao, slikovito rečeno, kao budali šamar. Lak se fino se raspucao, ali tek se zagrijavam. Iako sam smiksala sve i svašta, sviđa mi se ovako "ofucana" tacnica.

Naravno, muž, a tko drugi, pita zašto uopće išta kupujemo kad ionako sve napravim da izgleda staro. Takva bedasta pitanja ionako smatram retoričkima pa sam ga samo prostrijelila pogledom.
Barem više ništa nije pitao.

Broj komentara: 7:

Unknown kaže...

tacnica ti je mraaaaaak! super je!hm, da, bitumen je super cool ali ne na kile nego na grame! :):):):) ali ovaj ti je komad definitivno genijalan, skidam kapu!!!!

Ivana kaže...

Hvala, hvala - naravno da volim svaki kompliment, a moram priznati da čak i kritike primam pozitivno, trudim se i iz njih nešto pametno pobrati, ipak kad mi kompliment stigne od stručnjakinje tvoga kova - laska do boli.

Maja kaže...

Gledam tacnu i sve si mislim, kako bi bilo da tehniku prenesete na platno? Recimo, ruže (ili što već) na sredinu, rubove eventualno patinirate te finiširate 2k lakom i bitumenom (može i bez ovog zadnjeg). Inače, tacna je PRELIJEPA!

Anonimno kaže...

Perfektno!

Tanema kaže...

uuuuuuuuuu, tacna je fenomenalna! nešto baš po mom ćefu! Svaka čast!

Claudia Tessitori kaže...

tacna je krasna!!! bravo :-)))

Unknown kaže...

Draga, zvrcni me kad stigneš na 099 304 00 44 pa ću ti pomoći da u 5 minuta skineš html code za svoj slideshow :):):)