Moja fotografija
Zovem se Ivana, mama sam, supruga, profesorica i domaćica i, želim vjerovati, u svemu, barem pomalo, kreativna.

nedjelja, 17. siječnja 2010.

poklon

U petak je mojoj zelenoj prijateljici, koju sam već spominjala u postovima, bio rođendan. Kako to obično biva, kad mi je inspiracija prijeko potrebna i kad to svi od mene očekuju - kao malo zakažem.
Naravno da sam prije mjesec dana imala milijun ideja, planova i svega ostalog, ali datum je bio predaleko. A onda sam dva dana prije shvatila da nisam ništa smislila...I mislila sam, mislila, mislila - nisam šetala kao Baltazar, više je to podsjećalo na vrpoljenje lava u kavezu, ALI smislila sam okvir (bolje rečeno, ukrala sam svoju ideju za božićne poklone).
Nas dvije imamo puno zajedničkih fotografija pa sam u uređeni okvirić ugurala dvije - jedna je od prije 6 godina, a druga lanjska - u takvu se priču natpis "much better with age" savršeno uklopio, a dodan citat o vječnom prijateljstvu zaokružio je priču.
Iskreno, mislim da je okvir još trebalo dorađivati, ali nije bilo vremena pa ipak prijateljica je bila dirnuta do suza, sto puta je rekla kako joj se sviđa i da je okvir savršen.
E, to te ja pitam! Takve komentare volim.
Ok, možda sam u nekim situacijama naivna, ali nisam idiot da ne shvaćam da komentar dolazi od moje prijateljice koja me bezuvjetno voli? Ali mogu li se bar ovaj vikend hraniti time? Pliz, pliz tjedan mi je bio odvratan.

Broj komentara: 13:

Vera kaže...

Meni je super okvir. I suepr ti je ideja da stavis taj natpis.

Nasmijano nebo kaže...

koliko god da ti je tjedan bio odvratan, i meni se okvir sviđa i savršen mi je. ali, ne zaboravi da je okvir dobio na cijeni i time što si ga radila s ljubavlju prema jednoj posebnoj osobi. A ona je to osjetila.

Maja kaže...

Evo jednog lijepog spoja tunjkanja, 2k-a i decoupagea! Baš preslatko! Bez obzira na odvratnost proteklog tjedna, svakako uživajte u prijateljičinoj reakciji jer je zaslužena i na mjestu :)

Goge kaže...

Okvir je super. Znam da se jarčici svidio, kako i ne bi. Lijepo se kroz salvetice vide nijanse boja. bravo.

Tanema kaže...

odvratni tjedan je prošao, ali je zato završio tvojim prekrasnim okvirom i odmah je sve lakše, zar ne?

Anonimno kaže...

idući tjedan će biti suuuper a okvirić je odlićan :) nemoj biti toliko kritična :D
i svrati kod mene...nešto te čeka :)

feelingfimo kaže...

Takvi pokloni su najljepši, a reakcija dragih prijatelja i osmjeh na njihovim licima neprocjenjivi! Okvir i natpis su super! Budi ponosna na sebe i uživaj jer si usrećila dragu osobu!Lijepi pozdrav!

Anonimno kaže...

Poklonu se ne gleda u zube,kad je od drage prijateljice on te obraduje, a jos kad je napravljen s ljubavlju kud ces vece srece.Blago tvojoj prijateljici... Zelim ti puno radosti i jos kreativnih ideja.

kaća kaže...

kako je dobar okvir,suuuuuuuuuperrr!!!nijanse boja su mrak!!

Ivana kaže...

Kao i uvijwk, hvala drage moje blogerice.

Maja kaže...

Kahm, opet ja :) Ponovno bacih oko na okvir i sad me zanima - ove nježne nijanse boja, jesu li dobivene tunjkanjem? Okvir ima prekrasnu boju, samo nikako da odgonetnem tehniku stvaranja.

Ivana kaže...

Pa, Majo, pobogu, kakvo je to pitanje - zar ne znaš s kim razgovaraš? NARAVNO da je tunjkanje, a miješala sam bijelu, žutu i smeđu boju. Tamo gdje bih stavila više tamne, dodavala bih bijelu i to je to!

Maja kaže...

Haha, dobro, dobro :) Eto, zaboravih da razgovaram sa kraljicom tunjkanja! Pardonam se, pardonam :)