Moja fotografija
Zovem se Ivana, mama sam, supruga, profesorica i domaćica i, želim vjerovati, u svemu, barem pomalo, kreativna.

četvrtak, 7. siječnja 2010.

rapsodija u plavom

Evo je, gotova je i ova, kako sam je nazvala, zasad posljednja u ovom nizu kutijica - po želji modra s nečim bijelim i malim miksom boje breskve. Teško mi je trenutno, u ovom prehladnom snijegom okovanom ozračju, uopće dočarati breskvu, ali recimo da je to moja vizija iste.
Nakon temeljita brušenja nanijela sam decaupage, a onda moje najdraže tunjkanje modrom i smiksanom breskvica bojom.
Tražena je i čipkica - nevjerojatno koliko se taj detaljić sviđa ljudima - a u konačnici je opet malo pobakrena.
To je moj završni touch - bez malo zlata, bitumena, bakra ili bilo čega što daje finu malu magličastu patinu - ne mogu! Trudim se, ali kao da mi nešto nedostaje pa uvijek posegnem za nečim i utrljavam, mackam, posipam...
Zapravo, koliko god govorila da sam zasićena kutijicama, već razmišljam o sljedećoj iako treba biti gotova tek za tri tjedna. Budimo realni, zašto bježati od sebe, istina je da uživam dok petljam po tim kutijicama i tretiram ih kao umanjene varijante namještaja.




Što mislite ima li izgleda da ikada narastu u, recimo, neku komodu?




Broj komentara: 10:

lindolina kaže...

Kutijica je prekrasna! Uživaj i dalje sa kutijicama jer ih stvarno prekrasno ukrašavaš. Svaka je lijepa i posebna na svoj način.

Maja kaže...

Kutijica sama teško da će prerasti u nešto drugo (premda je sve moguće), no zato komodu definitivno mogu zamisliti u ovom štihu :)Aaa, nije baš točno da nema zlatne. Panti su zlatni i savršeno se uklopiše u ovaj mali slatkiš od rapsodije :)

Tanema kaže...

ma ne samo u komodu, raspali po cijelom namještaju, zidovima, pločicama, vratima, nek ljudi opadnu na... kad uđu u tvoje carstvo!!!

Izzy kaže...

Pa kutijice i jesu minijaturne verzije komada namještaja! Vidi se da im se posvetiš sa velikom ljubavi... Plava nije moja boja, ali mi se sviđa kombinacija s motivom i efektima koji joj daju onaj "magic touch"... :)

Anonimno kaže...

Kutijice su ti zakon, ali komoda... Samo napred!
To je tek fenomenalno iskustvo! Znam, probala sam!

Anonimno kaže...

pozdrav....nisam prvi put ovdje....često navratim ali prvi put nešto pišem :)
na mom blogu te očekuje nagradica koju tvoji radovi zaslužuju

ciao bao :)

Ivana kaže...

Hvala, cure, mislim da ću ipak pričekati s namještajem jer je sve relativno novijeg datuma - osim sinove sobe, to ću na proljeće kad budem imala nešto više vremena i kada budem mogla doooooooobro prozračiti, a ne po ovoj šljivi!

Nasmijano nebo kaže...

pa... ja znam da se ne smije odustajati od snova i želja... i nakon nekog vremena oni budu privučeni i uvučeni u tvoj život npr. kao mala kutija koja je odjednom postala komoda ili ormar.

Pipi kaže...

Kao i uvek predivan rad. Sve pohvale iskazujem i iskazane su i na mom blogu.Kad imas vremena svrati i uveri se. Pozd....

Jana kaže...

Jako lijepa kutijica, a nekako sam gotovo sigurna da ćeš nam uskoro pokazati i pasent komodu ;)