Moja fotografija
Zovem se Ivana, mama sam, supruga, profesorica i domaćica i, želim vjerovati, u svemu, barem pomalo, kreativna.

petak, 12. veljače 2010.

ogledalo, ogledalce

Već odavno nosim u glavi ideju koju je Tea isto tako davno prezentirala na svom blogu http://www.hobbychic.blogspot.com/. Ideja da ove godine napravim novi adventski vijenac je pala u vodu pa se taj slamnati jadničak vuče već neko vrijeme po kući. Prebacujem ga s jednog mjesta na drugo i stvarno uvijek smeta, a onda mi se vratila slika u glavu i nastalo je ovo ogledalce.
Vijenac sam lakirala bijelim akrilnim sprejem, pištoljem za vruće ljepilo zalijepila ogledalo, koje sam prethodno iščupala iz one preružne plastike i pobockala male crvene ruže, crvena satenska trakica na vrhu i sve to na crvenom zidu i zasad je to to.

Kažem zasad jer možda dodam još ružica, još ću razmisliti, neka se malo uljuljka...



Napomena 1. Ignorirajte odraz ovog vrsnog fotografa, izgleda kao loš paparazzo ili, sačuvaj me Bože, voajer i samo kvari dojam.
Napomena 2. Znam, znam da je druga fotografija mutna i znam da bih mogla okriviti fotoaparat, ali nije mi se dalo mijenjati rezoluciju, a opći dojam se može skužiti.
Je'l da da se kuži? Je'l da? Ma da!



Broj komentara: 15:

Maja kaže...

Naprosto sam luda za tim crvenim zidom! Što ću, ne mogu si pomoći... Ogledalce je mrak! Obožavam crveno bijele kombinacije! A ružice! Jooooj, nemojte mi to raditi...

Unknown kaže...

O daaaaa! Sve se kuži!!!!! BRAVO!!!!!!! BRAVO!!!!!! BRAVO!!!!!!

Ivana kaže...

Hvala,curke!

Pipi kaže...

Ma jel da? Naravno da da. Sve je super, sve jedno.Sta ja da kazem.Moje slike su uzas,za to sam antitalenat,a i ne trudim se bas mnogo,jer se ne volim slikati i cini mi se da i moji radovi tako osecaju(salim se,ipak sam slikarski antitalenat). Odlicno ogledala, i ja bih ga rado zakacila u svom stanu. Pusa

Nasmijano nebo kaže...

e... ne da se nikad ne bi sjetila sprejati slamnati vijenac... predobro izgleda. svaka čast. a kad si rekla da te ne gledam u ogledalu, ne mogu odoljeti, samo zavirujem...

Anonimno kaže...

A što se nebi kužilo. .a i ideja ti je super. .bravo.

Goge kaže...

Ogledalo odlično. A vidim i da imaš policu samo za svoje rukotvorine. Zašto si ti bježala iz kadra???

Maja kaže...

P.S. Hmmm, što se tiče ove vrsne fotografkinje - još uvijek se sjećam (a tome ima već jedanaest godina) crvene faze :)

Ivana kaže...

Joj, Majo, ne podsjećaj me - trebalo mi je par godina dok skinem crvenu s kose, nije se dala, probila bi kroz bilo koju boju...

Maja kaže...

Što? Meni je ta faza bila baš super :) Ali da, istina je. Ne da se crvena tako lako isprati! Meni je prije tri godine izbila kroz tamnosmeđu. Onda sam odlučila da se više neću farbati.

Ivana kaže...

Ne znam, sve u svoje vrijeme -nekako se više vidim u ovim svjetlijim kombinacijama - još kad počni izbijati neke čudne nepozvane prirodne BIJELE vlasi, plava je bolji odabir jer crvena ostavi narančasti trag.

Maja kaže...

Evo ovako: milo, sve Vam boje dobro stoje :) Uživajte i Vi u ovome danu!

Tanema kaže...

bravo za ogledalo! odlično se uklopilo u okoliš! ideja i izvedba, čista petica!

jasna kaže...

Mogu zamislit kakva si ti čuda pripremila za valentinovski swap...
Sigurno nešto čarobno,kao i sve što radiš.

mamakreativka kaže...

dobra ideja,