Moja fotografija
Zovem se Ivana, mama sam, supruga, profesorica i domaćica i, želim vjerovati, u svemu, barem pomalo, kreativna.

petak, 26. ožujka 2010.

satovi + jorgovan

Tek odnedavno sam fejsbukerica (valjda se to tako kaže) - naime, odvijek zazirem od bilo kakvog javnoga izlaganja svog života, volim svoju intimu, čuvam je i dijelim isključivo s probranima. Ipak bauk iz moje glave je nestao tek kad sam sebi to suvislo objasnila i postavila neka pravila druženja s FB. Nakon tako postavljenih stvari, svjesna sam da mi je isti taj FB otvorio jedan nov, pomalo pomaknut i genijalan svijet kreativaca i pozitivaca iz cijeloga svijeta.

Upravo preko FB sam upoznala jednu Sanju koja preuređuje svoj frizerski salon u Lovranu i kojoj se svidio jedan moj ljubičasti sat. Sanja me kontaktirala, sve smo se dogovorile i onda sam krenula s provođenjem ideje u djelo! U nedostatku vremena, a ideja za bacanje - napravila sam dva sata s motivom jorgovana. Naime, boja koja prevladava u salonu je boja jorgovana pa se malac sam nametnuo za decaupage. Ostalo je dolazilo u naletima.


Jedan sat je kupljen i ušminkan, a drugi je u potpunosti mojih ruku djelo i na njega sam neobično ponosna - sama sam pilila, brusila, bušila, lijepila, bojala...i, ono najbolje, uživala kao malo dijete u svakom koraku. Potrajalao je, ali zadovoljna sam!
Nadam se da će se i Sanji svidjeti.

P.S. Mislim da ovo želim raditi kad narastem ;)

23 komentara:

Tanema kaže...

draga moja, ti si narasla, odrasla i preraslasve šta se dalo prerasti! satovi su ti prekrasni, osobito ovat tvojih ruku djelo od početka do kraja!

Nasmijano nebo kaže...

majko mila... pa ti si postala genije. ja više nemam što za reći jer sam stvarno ostala bez teksta.

Ivana kaže...

Hvala, mile moje!

Maja kaže...

Eh, sad... Vidjela sam svakakvih satova do sada, ali ovakvo što... Jeste li Vi to u ovih par dana dotaknuli neke više izvore za koje ja ne znam? Lagala bih da kažem da su savršeni... Satovi su tu riječ ostavili debelo iza sebe! If only I could touch perfection... Hm, a može meni jedan crveni s ružama :)

kaća kaže...

nenormalno lijepi satovi,posebno ovaj drugi..koje sijencenje,koje boje!!!ja san odusevljena!!!

Sandra Z kaže...

Satovi su ti predobri. Ali mi je ipak favorit ovaj tvojih ruku djelo. Pretpostavljam da je to ovaj četvrtasti. to je samo zato što ne mogu odoljeti shabby stilu... Ma predivni radovi. Lijep pozdrav, Sandra Z.

Ivana kaže...

Hvala, drage moje, moram priznati da mi lneizmjerno pašu vaši komplimenti.
Majo, ako si zainteresirana,reci i smislit ćemo nešto!

Claudia Tessitori kaže...

Prekrasan sat,divan!! I Sanji će se sigurno sviđati!!! Jakoooooooo!!!! p.s.nominirana si na mom blogu ;)

Villa-loredana kaže...

Ovo slaganje nijansi ni Tiziano nije uspio. Vjerujem da će naručiteljica biti super zadovoljna, a što se tiče odraslosti, kao umjetnik si to davno, a za ostalo možda abi bilo bolje da smo svi ostali dijete. Pozdrav. Loredana

Maja kaže...

Da, pa naravno da sam zainteresirana :)

sandra kaže...

Odlično si to odradila!!!!
Ovaj drugi je supersavršen!!!
Stvari koje napravimo s guštom uvijek ispadnu mrak!
Sigurna sam da će Sanja biti zadovoljna!
Pozz!
Sandra!

Ivana kaže...

Hvala,Sandra, može, Majo!

Pipi kaže...

Ovo bas lici na nasu Ivanu. Cudo od deteta. A kad poraste bice veliko cudooooooooo. Mada samo sto nije. Ujutru otvoris oci i gotovo. Satovi su i lepi i odlicna ideja. Samo sto ja sat imam, ali nemam pojma sta raditi sa time. Ne znam, mozda bi bila i fora uplesti ga u pruce. Ha, ha koji bi to sat bio? Cudo od sata, kao cudo od deteta. Videcemo, ko zna. Mada za luster ok ideja sa prucem, ali sat? Mislim da se slazete da je skoro nemoguce.Pusa

Vera kaže...

Oba dva sata su ljepa, ali mene je odusevio onajh "potpuno tvoj". Bash zbog tvoje, pilenje,brusenje i busenje...
Mogu se pohvaliti da sam ja jednom za jedna moj projekt brusila.Osecala sam se fenomenalno!! :)

Unknown kaže...

)=($/(#$()$)( !!!!! Ovako zvuči kad gledam tvoj preeeelijepi sat i zanijemim! Bravo, bravo, bravo, divno si napravila apsolutno sve korake!

Nena3110 kaže...

Bravo Ivana, radovi su: WOW!
Hvala na poseti, izvini, ja u poslednje vreme ne stizem.
Sve najlepse!:)

lindolina kaže...

Oba sata su lijepa, ali ne zamjeri mi drugi sat mi je draži. Ne čudim se što si ponosna na svoj potpuno ručni rad. Tako je lijep osjećaj kad znaš da si nešto u potpunosti sama radila. Motiv, boje, sjenčenje - fenomenalno! Vlasnica sigurno sada uživa.

Phoenix kaže...

Draga Ivana, i imaš na što biti ponosna...divni satovi...boje...ma sve mi se dopada...

Leptir (Nataša) kaže...

Sretan Uskrs Ivana!

Goge kaže...

Svako malo navratim još jednom pogledati ovaj tvoj drveni sat. I svaki put se oduševim. Predobar je. Svaki detalj me oduševljava.

Pipi kaže...

Srecni Praznicni Dani Draga Ivana. Kissssssss

Villa-loredana kaže...

Nagrada u prave ruke, dođi da preuzmeš. Pozdrav. Loredana.

LadyA kaže...

Jako lijepo! sve pohvale ti ostavljam..Pozdrav.