Moja fotografija
Zovem se Ivana, mama sam, supruga, profesorica i domaćica i, želim vjerovati, u svemu, barem pomalo, kreativna.

subota, 17. travnja 2010.

more

Hello again! Uskrsavam svako toliko čisto da ne bi bilo zabune i da otklonim zabrinutost dobronamjernih i dragih ljudi koji me pitaju jesam li još uvijek među živima.
Jesam, živa sam (Uh, možda sam upravo nekom ubila nadu!), čitam sve drage blogove, ali malo sam se ulijenila u komentiranju. Obećavam da ću se više angažirati.
Ipak, da ne bi bilo da sam totalna ljenčina, evo mog malog doprinosa kreativnosti. Inspiracija su more, sunce, ljeto, a materijal - stakleni tanjur, moj obožavani rižin papir i pittorico iliti tunjkanje!

Do sljedećeg uskrsavanja šaljem veliki pozdrav svima, a posebno mom 3.b razredu koji je otkrio ovaj blog i jako su sretni i ponosni na sebe što su otkrili raskin hobi! Ljubi vas raska tako pametne i nadam se da ćete pored bloga pročitati i lektiru!

Broj komentara: 17:

Sandra Z kaže...

Ah, more... Prelijepi su ovi radovi... p.s. nemoj da dugo čekamo tvoje iduće radove :)) Uživaj i dalje u stvaranju, lijep pozdrav, Sandra Z.

Vera kaže...

jeli se meni cini ili si ti prestala sa kutijice? samo se salim :D
more ti je super.bas sam ja u fazi kad trazim inspiraciju za ljetne projekte. moda i nesto slicno napravim za kucu u Hrvatsku.

Ariana Moj Hobi kaže...

More,more...moja omiljena razonoda i tematika,upravo mi stigli naručeni papiri...hm,isto sam ćopila ovaj svjetionik,a kad je divan....Sve pohvale draga,nemoj više previše izbivati,šteta je!
Brava!!!!Pozdrav tvom razredu.....

Maja kaže...

Imam prijedlog! Sad fino odnesite platno do "uokvirača" i odaberite jedan dublji okvir. Bijele boje. Kad striček uokviri platno, donesite ga doma i objesite na zid (toliko o tome što mislim o platnu)! A tacna je baš mmmm, jedino što je prazna... Mislim, gdje su kolači?

Veliki pozdrav bekavcima i čitamo se za mjesec dana ;)

Ivana kaže...

Hvala, komadi, na komentarima i zahvaljujem u ime svog razreda.

Majo,pretpostavljam da te 1. sličica podsjetila na platno, ali riječ o dva tanjura iliti tacnice! I nemoj misliti da ne prepoznajem ironiju u 2. dijelu zadnje rečenice!!!! Znam te ptico dok si jaje bila!

lindolina kaže...

More more! Volim sve što ima veze sa morem. Tanjurići su pre predivni! Trebam li jos ista rec? Trebam. Nemoj da te opet tako dugo cekamo :) Veliki pozdrav sa mora :)

Maja kaže...

Au, nije platno? Hm, onda barem ne morate brinuti za staklo kod uokviravanja! Haha! Pa, mislim ironija... To je čista matematika ;)

Tanema kaže...

draga, ma šta da ti kažem?! sve što tvoji prstići dohvate je predivno! volim morske motive, volim, volim, volim! predivno si to napravila!
A tvoj razred može biti samo ponosan na svoju kreativnu rasku!

Nasmijano nebo kaže...

eheeeej, pa falila si nam u ovome virtualnome svijetu. morski tanjuri su ti jako lijepi. baš mi se sviđaju. a 3.b bih poručila da kad pročitaju tu lektiru odmah vrate knjige u knjižnicu, da ne bi bilo "raska pomagaj!"

Anonimno kaže...

e da, dugo te nije bilo. .ali uskrsla si sa predivnim radom. .ja baš ne volim rad sa morskim motivima, ali ti si ovo napravila super. .

Tina kaže...

jako ljepo,motiv je prekrasan,rad savršen. bravo!

Villa-loredana kaže...

Hvala raska, kako te zovu učenici, ali nemoj davati molim te velike lektire, i naročito ne sa puno stranica, da školarci ne bi popadali u nesvijest od debline knjiga, kome ćeš onda predavati, savjet od knjižničarke. Poziv ljetu je više nego dobar. Pozdrav. Loredana

Anonimno kaže...

Draga te mila raska (bez sarkazma, mi to ozbiljno)! Naravno da smo otkrili ovaj blog, mi se u slobodno vrijeme bavimo uhođenjem naših profača. Možda zato i ne čitamo lektiru (ali Prijana Lovru smo pročitale ^^). I mi vas volimo i ljubimo u vašu pametnu glavicu! Petra i Dorote(j)a

Phoenix kaže...

Uh...evo i ja konačno uskrsnuh ...tako da sam tek sada otkrila da te nije bilo.Doduše mene je ponekad bilo ali kad uštopa komp...poludim i onda ga ne koristim po nekoliko dana.
Sada je bolje...
Vidim da si i ti u sličnoj misaonoj fazi kao i ja...more,sunce...
Tanjirići su prekrasni...uostalo kao i sve do sada.
LP,Phoenix

kaća kaže...

ti morski motivi nekako bjeze od mene,ali ih volim vidjeti na tuđim radovima,posebno kad su ovako lijepo ukomponirani..bravo razrednice,pozdrav trecasima!!

LadyA kaže...

S ovim radovima samo si potakla moju želju za morem! Prelijepo si to napravila, svaka čast. Pozdrav.

Ivana kaže...

Hvala, svima na prekrasnim komentarima.
Sanja, radila sam s akrilnim bojama, a zaštita je bezbojni lak za čamce u 2 sloja, koji se, istina, dugo suše, ali barem je sigurno za pranje.