Moja fotografija
Zovem se Ivana, mama sam, supruga, profesorica i domaćica i, želim vjerovati, u svemu, barem pomalo, kreativna.

četvrtak, 31. prosinca 2009.

moja3zida

Ne, nisam se ulijenila niti sam se raspukla od enormne količine hrane koju sam unijela u sebe, samo sam zadnja tri dana radila nešto što sam samoj sebi dugo obećavala, a mužu prijetila. Konačno su na red za makeover došli neki zidovi stana pa sam u protekla tri dana visila s ljestvi i toliko sam se udomaćila da sam se počela osjećati kao Tarzan na lijanama.
Prvo je trebalo obaviti onaj užasno dosadan dio s pik trakom, priznajem tu mi je i muž pomogao, a onda moja domena - mackanje i packanje - prvo rubovi, a onda i sve ostalo. Naravno da sam pripremila i mali valjak za trogodišnjaka koji je baš na onom najzahtjevnijem zidu, naravno - crvenom, ostavio nekoliko svojih vječnih pečata, ali nisam ni očekivala ništa manje od svoga malog umjetnika.
dnevni boravak, prekidač za svjetlo, svjećnjaci kao trajni ukras
hodnik i dječja soba na koje tek moram vratiti "ukrase"


Umorna, ali zadovoljna bacam se na pravljenje pokojeg kolačića i dovršavanja pečenki, umaka... Opet ću se ubiti hranom, ali ako baš zagusti, umjesto raznoraznih tjelovježbi, vraćam se balansiranju na ljestvama. Nije loše, malo za promjenu, gledati na svijet iz jedne druge dimenzije.
S nadom da se ipak nećemo raspuknuti, a da ćemo se svi dobro zabaviti i dočekati još jednu godinu zdravi, sretni i lijepi želim vam svima u svakom pogledu uspješnu i kreativnu 2010. godinu. Cmok!

Broj komentara: 6:

Nasmijano nebo kaže...

e bome si se naradila... al' je gušt potpun. nekako mi poznat taj osjećaj... a sad sjedi pred zid i divi mu se. imaš i čemu!!! jako ti je lijep stančić-bombončić.

Maja kaže...

Ajme, predivno!!! Kako sam ljubomorna! Ma, bravo! BRAVO!!!

Leptir (Nataša) kaže...

Svaka čast, Ivana! Mukotrpan posao je iza tebe, sad uživaj.
Posebno me se dojmio prekidač za svjetlo u salvetnoj tehnici. Fora :-)

Tanema kaže...

predivan posao si obavila! svaka čast! A prekidač za svjetlo je pravi final touch!

Unknown kaže...

Ivana, boje su luuuuude! Samo 3 dana? Pa to je za svaku pohvalu, čestitam! I slobodno papaj dok ne pukneš, između ostaloga tome i služe ovi dani kaj ne? P.s dodji pokupi svoju nagradicu na HC blog

Anonimno kaže...

Prvo, srećna ti Nova godina, želim tebi i tvojoj porodici dobro zdravlje i nepresušnu inspiraciju!
Drugo, kako mi je poznata cela ova priča... samo što se to se dešavalo kod mene letos. Fotke fenomenalno izgledaju, obožavam ovu crvenu, daje tako lep kontrast beloj! Imamo istu nijansu, samo što je moja crvena u kuhinji. Prekidač je divan, svećnjaci stoje baš tamo gde treba! Trud za svaku pohvalu!