Moja fotografija
Zovem se Ivana, mama sam, supruga, profesorica i domaćica i, želim vjerovati, u svemu, barem pomalo, kreativna.

subota, 23. siječnja 2010.

patina + limenka

Zahvaljujući facebooku, već i ptičice na grani znaju da mi je jučer bio rođendan, ali ne znaju da sam, između ostaloga, dobila iznimno lijep "zimski" buket. Jako mi se sviđa i kad sam se bacila u potragu za vazicom, u oko mi je upala moja limena"vaza" viskijevskoga podrijetla koju sam napravila još onda kad je Tea na svom blogu prezentirala patinu.
Dakle, limenka viskija je originalno srebrna sa svim popratnim natpisima - spužvicom sam nanijela iron patinu pa kad mi se učinila pretamna, zlatnu, a onda kao finiš bakreni prah...
Neumjetnički nastrojen muž kaže da ga podsjeća na čahuru granate, ali ne dam se - podsjetim se da njegova umjetnička vizija nije bilo ono što me vezalo za njega, da je dobar muž i da, eto, kao i svi drugi muževi ima mane. Ali ima mene pa mu je to dodatni plus, a naš zajednički projekt zvan Roko je najveća umjetnina na svijetu pa prelazim preko tih bedastih primjedbi...

Vazici je buket legao, pučki rečeno, kao budali šamar! Baš sam happy!

Broj komentara: 9:

Maja kaže...

Profesorice, sretan Vam rođendan! Ma, glavno je da naprosto uživate u svojoj maloj obitelji (mislim da nešto važnije od toga i ne postoji). Mogu Vam još jedino poželjeti dobro zdravlje i dobitak na lottu (a to si ionako svi priželjkujemo)!

Ivana kaže...

Hvala, Majo, na svim željama - zdrava sam, a mislim da upravo dobivam na lottu.

Pipi kaže...

Happy sam i ja draga Ivana. Pun pogodak,pa ne mogu da se resim da odvojim oci od vazne. Odlican rad. Dodji do mene, po pravi dokaz. Pusa i sve cestitke za rodjendan,draga.

Leptir (Nataša) kaže...

Sretan roooođendan tiii!

Vaza je super!

Vera kaže...

Sretan ti Rodjendan!!!!!
Super je vazna i obozavam kad neko koristi stare stvari i napravi nesto ljepo od njih

Maja kaže...

E, pa to je prekrasno! Stvarno prekrasno! Ma, pogledajte ovo - sad sam i ja happy! Baš jesam :) Joj, da ne zaboravim, vazica je super ispala!

Tanema kaže...

zimski buket je kao stvoren za tvoju umjetninu! vidim da si se već naučila na zadivljujuće komentare umjetnički rastrojene polovice i to je dobro, jer kad bi njih slušali vjerovatno bi stali već u pol prvog pokušaja... ;)

Goge kaže...

Vaza zgodna. Ako muž nije kreativan, barem je domišljat. Kako se samo sjetio granate???

Claudia Tessitori kaže...

odlična!!!! :-))